Etiket Sonuçları: din öğretimi genel müdürlüğü

Hedef 2024 YKS kapsamında deneme sınavlarına devam ediyoruz.

Düzenli olarak öğrencilerimiz, denemeler yaparak, eksiklerini görüp, gerekli çalışmaları yapıyorlar. Öğretmenlerimiz öğrencilerin eksiklerini gidermek için bazı planlamalar yapmakta, ve her denemede seviyeyi yükseltmek için çalışmaktadırlar.

Büyük bir gayret ve azimle çalışan öğrenncilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Öğretmenlerimizle HİSAR eğitimi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Toplum için faydalı olmayı hedefleyen, topluma değer katan ve gelişen çağa uyum sağlayabilen öğretmenler ve buna bağlı nesiller yetiştirmek amaçlayarak hazırladığı HİSAR (İmam Hatip İnovasyon Stem Atölye Robotik) Eğitimi konusunda 18 Kasım 2021 Perşembe Günü online olarak bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda Mesleki Çalışmalarla ilgili Eba üzerindeki konularda öğretmenlerimizin görüşleri alındı. Olumlu ve olumsuz yönleri tartışıldı.

Daha sonra okulumuz BT Rehber Öğretmeni Yunus NERKİZ tarafından HİSAR eğitimi hakkında sunum yapıldı.  HİSAR Eğitimi ile ilgili bir kurs açılması kararlaştırılarak, toplantı sona erdi.

Öğretmenlerimize ve okulumuza hayırlı olması dileriz.