OKULUMUZDA 14,15 ARALIK TARİHLERİNDE ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI YAPILACAKTIR. SON BAŞVURU 12 ARALIK 2023

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünün “ Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar” projesi  ve  Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuz Sosyal etkinlik ve Turizm Kulübünce,  öğrencilerimizin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, ayrıca öğrencilere kendilerini ifade edebilme fırsatının sunulması, öğrenciler arasındaki iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi, akıl ve zekâ oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması ile başta Türk zeka oyunları olmak üzere, akıl ve zeka oyunlarını tanıma ve öğrenme ile farkındalık oluşturmak için ekte belirtilen şartname ve oyun kuralları doğrultusunda, oluşturulan komisyon tarafından 14,15 Aralık 2023 tarihlerinde, akıl ve zeka oyunları turnuvası düzenlenecektir.

Son Başvuru Tarihi: 12 Aralık Salı Günü

Yarışmalar               : 14,15 Aralık Günlerinde Eleme şeklinde olacaktır.

Komisyon Ve Hakemler:

Muharrem ÇOBANTEPE (Müdür Yardımcısı)

Yunus NERKKİZ, Ebru ÖZKIR, S. Didem CANTORUN ( Sosyal Etk.  Ve Turizm Kulübü)

Lütfü ŞAHİNKAYA - Meslek Dersleri

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 15:04 - Görüntülenme: 208