Gençlerimize yeni ufuklar açan TEKNOFEST yarışmaları başvuruları devam ediyor. Çeşitli katagorilerde, farklı zamanlarda devam eden yarışmalara aşağıdaki linkten ulaşılabiliyor. Kendimize uygun bir alanda başvuru yapmak için açıklamları okuyunuz.

2023-2024 Öğretim yılı 1.Dönem 2. Ortak Sınav tarihleri belli oldu. 25 Aralık 2023 tarihinde başlayacak sınavlar, 03.01.2024 tarihinde sona erecek.

Ortak Sınavlar Klasik soru tipinde olacak. Türk Dili Edebiyatı ve yabancı dil derslerinde ek olarak, dinleme ve anlama bölümleri yer alıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünün “ Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar” projesi  ve  Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuz Sosyal etkinlik ve Turizm Kulübünce,  öğrencilerimizin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, ayrıca öğrencilere kendilerini ifade edebilme fırsatının sunulması, öğrenciler arasındaki iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi, akıl ve zekâ oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması ile başta Türk zeka oyunları olmak üzere, akıl ve zeka oyunlarını tanıma ve öğrenme ile farkındalık oluşturmak için ekte belirtilen şartname ve oyun kuralları doğrultusunda, oluşturulan komisyon tarafından 14,15 Aralık 2023 tarihlerinde, akıl ve zeka oyunları turnuvası düzenlenecektir.

Son Başvuru Tarihi: 12 Aralık Salı Günü

Yarışmalar               : 14,15 Aralık Günlerinde Eleme şeklinde olacaktır.

Komisyon Ve Hakemler:

Muharrem ÇOBANTEPE (Müdür Yardımcısı)

Yunus NERKKİZ, Ebru ÖZKIR, S. Didem CANTORUN ( Sosyal Etk.  Ve Turizm Kulübü)

Lütfü ŞAHİNKAYA - Meslek Dersleri

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

2023 Bursluluk Sınavına Ortaokul 5,6,7,8'inci sınıflar ile lise 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecek. Bursluluk Sınav Başvuruları  meb.gov.tr internet sitesi üzerinden, e-Okul'dan ya da öğrencilerin eğitim aldıkları okul müdürlüklerinden yapılabilecek.

Sınava girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Eyl

2022-2023 Pansiyon Zaman Çizelgesi için aşağıdaki linke tıklayınız.

(Ayrıca Ana menü/Pansiyon başlığından sürekli ulaşabilirsiniz)

Ağu

2022-2023 eğitim Öğretim Yılıda Pansiyonumuzda kalacak öğrencilerin hazırlayacakaları evraklar için aşağıdaki linke TIKLAYINIZ

Velilerimizin Dikkatine!!!

E-nabız üzerinden aşı randevusu alabilmek için aşağıdaki linki tıklayarak, videoyu izleyiniz.

Eyl

Okulumuz Kantini İhale usulü ile kiraya verilecektir. İhale tarihi 01 Ekim 2021 Cuma Günüdür. İhale ile ilgili şartname Saliihli İlçe MEM' den temin edilebilir.

Şimdiden katılımcılara hayırlı olsun.